Tomra Systems ASA utvider Microsoft-plattformen med IMS PPM for ressurs- og prosjektstyring

Knut Andreas Strøm-GundersenFunksjonalitet, Nyheter, Produkter, Referanser, Uncategorized

«Ressursstyring har vært vårt primærbehov, men vi ser et stort potensial i løsningen innenfor prosjektstyring også» sier Kristian Hovde i forretningsområdet Collection i TOMRA.

TOMRA Collection er verdensleder innenfor pantesystemer, med omtrent 80 000 installasjoner i mer enn 60 land. TOMRA leverer tjenester i hele verdikjeden, fra rådgivning på oppsett av pantesystemer, riktig maskinpark, backoffice systemer, drift, salg, service og avhending.  Som den eldste og største aktøren i markedet kan du stole på at TOMRA har de beste systemene for innsamling og resirkulering av drikkevaremeballasje. .

Ressursallokering består i prinsippet av to dimensjoner: Tilbud og etterspørsel. Etterspørsel utrykkes gjerne med kompetanse, omfang, og tidsperspektiv. Tilbudet utrykkes på de samme parameterne i tillegg til faktisk team eller medarbeider og ikke minst tilgjengelighet. Hva er kapasiteten til ressursen og når er denne kapasiteten tilgjengelig?

TOMRA har tradisjonelt benyttet Excel til å administrere ressursallokeringsprosessen, men har vært på utkikk etter en løsning – innenfor sin eksisterende IT-plattform – til å løse dette på en mer robust og enhetlig måte. Valget falt på IMS PPM fra Intersoft, som baserer seg 100% på Microsofts Power Platform og PowerBI.

«Vi ønsket en løsning som baserte seg på vår allerede eksisterende Microsoft-plattform og som leveres som en standardløsning.» sier Kristian Hovde.

«Vi er veldig stolte av å kunne levere en løsning til TOMRA, en av de store norske industrieventyrene innenfor bærekraftig og grønn industri» sier Knut A. StrømGundersen i Intersoft. At vi får tilbakemelding om at våre konsulenter har en unik evne til å forstå kundens prosesser og behov, for dernest å omsette dette til funksjonelle brukerflater med vår egen IMS PPM er veldig moro og bekrefter både konsulentenes og løsningens verdi.

Intersoft Management Systems er Microsoft Gold Partner med unik kompetanse på løsningene for prosjekt- og porteføljestyring. Intersoft har mer enn 30 års historie innenfor dette området og har levert løsninger til en stor andel av Norges topp-500 selskaper i tillegg til offentlige virksomheter innenfor både stat og kommune.

About the Author