Kontakt Intersoft Management Systems as

  • Besøks- og postadresse

    Strandveien 33, 1366 Lysaker

  • Telefon

    +47 22 22 63 00

Telefon: +47 930 555 02
knutsg@intersoft.no

Knut Andreas
Strøm-Gundersen

CEO / Daglig leder

Knut Andreas er ett av de senere tilskuddene til Intersoft. Han er utdannet i UK (og er ganske anglofil), men har tilbragt hele sin karriere i Norge. Han startet karrieren som en av de første ansatte selgerne i Tele2 Norge, og har jobbet i flere IT-selskaper av forskjellig karakter. Han har hele tiden jobbet innenfor områdene salg eller prosjektledelse. Han er PMI sertifisert. Knut Andreas er nysgjerrig på hva som er forretningsdrivere og trives best når han kan jobbe med mennesker og kunder.

Telefon: +47 905 96 838
sjur@intersoft.no

Sjur
Stumo

PPM Solution Specialist & CFO

Sjur er Intersoft! Han dannet Intersoft i 1987, og er fortsatt like engasjert!
Han innehar lang erfaring og en enorm kompetanse på prosjekt -og porteføljestyring, da især Microsoft Project. Sjur er involvert i mange av prosjektene og har et godt forhold til alle kunder, både gamle og nye. Han har full oversikt over det meste som skjer og er en støtte for alle. Med sin rolige og optimistiske væremåte er han en bauta i Intersoft!

Telefon: +47 464 81 716
connie@intersoft.no

Connie
Nordengen

Kontorleder

Connie jobber som kontorleder i Intersoft. Etter å ha drevet skobutikk og jobbet innenfor tekstil i alle år, havnet Connie hos oss.
Erfaringen med regnskap, markedsføring, HR og generell administrasjon har hun tatt med inn i sitt arbeid. Det å bli kjent med en annen bransje og ikke minst alle kunder gjennom eventer er veldig spennende. Hun trives godt med varierte oppgaver og jobber for et godt arbeidsmiljø for alle.

Telefon: +47 92494920
smstray@intersoft.no

Sigurd Martinius Stray

Teknisk konsulent.

Sigurd-Martinius kommer fra Bærum og er nyutdannet sivilingeniørfra NTNU i Trondheim, hvor han har studert prosjektledelse, ledelse og systemfag, prosjektstyring og produksjonsledelse og spesialiserte seg innenfor prosjekt og kvalitetsledelse.
Som tidligere toppidrettsutøver i squash og personlig trener, er Sigurd-Martinius svært strukturert og målbevisst og liker å ha mange baller i luften samtidig. Hans egenskaper, både faglig og personlig, er en god ressurs for teamet.

Telefon: +47 413 993 89
ella@intersoft.no

Ella
Hashemi

Seniorkonsulent

Ella kommer fra Iran, oppvokst i Sverige og har en bachelor innenfor IT- og media teknologi.
Hun har erfaring med både store og små kunder, både i privat og offentlig sektor.
Hos oss jobber hun som prosjektleder, med fokus på integrasjon, implementering og dokumentasjon og er Prince 2 sertifisert.
Ella er målbevisst, strukturert og opptatt av å gjøre en best mulig jobb for kundene, også med sin positive og sosiale væremåte.

Telefon: +47 953 00 983
leonie@intersoft.no

Leonie
Kootstra Jensen

Seniorpartner/forretningskonsulent

Leonie kommer fra Nederland . Hun har jobbet som konsulent/prosjektleder hos oss siden 2011. Hun har en Master i International Relations fra Nederland, og bakgrunn fra produksjon og finans. Hun har spesialisert seg på prosjekt og porteføljestyring og er sertifisert i MSP og Project Server 2010 og 2013.
Leonie er god på å se ting fra forskjellige vinkler, og bruker kreativiteten for å gi kundene den best mulige løsningen. Kreativiteten gjenspeiles også i te-utvalget vi har på jobb!

Telefon: +47 920 14 186
martin@intersoft.no

Martin
Dizel

Seniorpartner/teknisk konsulent

Martin er vår franske kollega og jobber som konsulent, med implementering og konfigurasjon. Han har bakgrunn innenfor økonomi og prosjektanalyser fra universitetet i le Havre og fra USA, og har spesialisert seg innen BI, rapportering og arbeidsflyt.
Martin er perfeksjonist, og gjør alltid en svært grundig jobb, i tillegg til at han har evnen til å se helhetlig. Vi setter alle pris på hans ekspertise, og spør du Martin om noe, får du alltid et grundig og godt svar!

Telefon: +47 932 22 390
richard@intersoft.no

Richard Lie

Seniorpartner/teknisk konsulent

Richard jobber som løsningsarkitekt og utvikler med spesialisering innenfor prosjektstyring.
Han har lang erfaring med rådgivning med både ledelse, økonomi og IT-drift, og kommuniserer godt med alle typer mennesker. Etter ca et år ute har vi endelig fått han tilbake der hvor han hører hjemme!
Richard er løsningsorientert og kreativ, og gir seg ikke før alt er på plass, uansett utfordring.
Utfordringen hans er å klare å si nei!

Telefon: +47 960 40 180
iceriksen@intersoft.no

Ida Christin Eriksen

Konsulent

Ida Christin startet som konsulent hos oss i august 2021.
Hun har en Bachelor i økonomi og forretningsjus, har studert IT i Norge og har tatt Master of Business i Australia.
Ida liker allsidighet, forandringer og mulighetene dette bringer, noe vi også vil dra god nytte av framover.
Fritiden består av utendørsaktiviteter, reiser og eksperimentering på kjøkkenet.
Ida er vårt yngste teammedlem, og bringer ekstra drivkraft inn i gjengen, med sitt pågangsmot og trygge væremåte!

Audun Olerud

Salg / Forretningsutvikling

Telefon: +47 929 95 164
Audun.Olerud@intersoft.no