Kontakt Intersoft Management Systems as

  • Besøks- og postadresse

    Strandveien 33, 1366 Lysaker

  • Telefon

    +47 22 22 63 00

Sjur Stumo

Telefon: +47 905 96 838
sjur@intersoft.no

Sjur er Intersoft! Han dannet Intersoft i 1987, og er fortsatt like engasjert!
Han innehar lang erfaring og en enorm kompetanse på prosjekt -og porteføljestyring, da især Microsoft Project. Sjur er involvert i mange av prosjektene og har et godt forhold til alle kunder, både gamle og nye. Han har full oversikt over det meste som skjer og er en støtte for alle. Med sin rolige og optimistiske væremåte er han en bauta i Intersoft!

Image

Knut Andreas Strøm Gundersen

Daglig leder/CEO
Telefon: +47 930 555 02
knutsg@intersoft.no

Knut Andreas er utdannet i UK (og er ganske anglofil), men har tilbragt hele sin karriere i Norge. Han startet karrieren som en av de første ansatte selgerne i Tele2 Norge, og har jobbet i flere IT-selskaper av forskjellig karakter. Han har hele tiden jobbet innenfor områdene salg eller prosjektledelse. Han er PMI sertifisert. Knut Andreas er nysgjerrig på hva som er forretningsdrivere og trives best når han kan jobbe med mennesker og kunder.

Leonie Kootstra Jensen

Seniorpartner/forretningskonsulent
Telefon: +47 953 00 983
leonie@intersoft.no

Leonie kommer fra Nederland . Hun har jobbet som konsulent/prosjektleder hos oss siden 2011. Hun har en Master i International Relations fra Nederland, og bakgrunn fra produksjon og finans. Hun har spesialisert seg på prosjekt og porteføljestyring og er sertifisert i MSP og Project Server 2010 og 2013. Leonie er god på å se ting fra forskjellige vinkler, og bruker kreativiteten for å gi kundene den best mulige løsningen. Kreativiteten gjenspeiles også i te-utvalget vi har på jobb!

Martin Dizel

Seniorpartner/teknsisk konsulent
Telefon: +47 920 14 186
martin@intersoft.no

Martin er vår franske kollega og jobber som konsulent, med implementering og konfigurasjon. Han har bakgrunn innenfor økonomi og prosjektanalyser fra universitetet i le Havre og fra USA, og har spesialisert seg innen BI, rapportering og arbeidsflyt.
Martin er perfeksjonist, og gjør alltid en svært grundig jobb, i tillegg til at han har evnen til å se helhetlig. Vi setter alle pris på hans ekspertise, og spør du Martin om noe, får du alltid et grundig og godt svar!

Ella Hashemi

Seniorkonsulent
Telefon: +47 413 993 89
ella@intersoft.no

Ella kommer fra Iran, oppvokst i Sverige og har en bachelor innenfor IT- og media teknologi. Hun har erfaring med både store og små kunder, både i privat og offentlig sektor.
Hos oss jobber hun som prosjektleder, med fokus på integrasjon, implementering og dokumentasjon og er Prince 2 sertifisert.
Ella er målbevisst, strukturert og opptatt av å gjøre en best mulig jobb for kundene, også med sin positive og sosiale væremåte.

Sigurd-Martinius Stray

Teknisk konsulent
Telefon: +47 92494920
smstray@intersoft.no

Sigurd-Martinius kommer fra Bærum og er nyutdannet sivilingeniørfra NTNU i Trondheim, hvor han har studert prosjektledelse, ledelse og systemfag, prosjektstyring og produksjonsledelse og spesialiserte seg innenfor prosjekt og kvalitetsledelse. Som tidligere toppidrettsutøver i squash og personlig trener, er Sigurd-Martinius svært strukturert og målbevisst og liker å ha mange baller i luften samtidig. Hans egenskaper, både faglig og personlig, er en god ressurs for teamet.

Image

Ida Christin Eriksen

Telefon: +47 960 40 180
iceriksen@intersoft.no

Ida Christin startet som konsulent hos oss i august 2021.
Hun har en Bachelor i økonomi og forretningsjus, har studert IT i Norge og har tatt Master of Business i Australia. Ida liker allsidighet, forandringer og mulighetene dette bringer, noe vi også vil dra god nytte av framover.
Fritiden består av utendørsaktiviteter, reiser og eksperimentering på kjøkkenet. Ida er vårt yngste teammedlem, og bringer ekstra drivkraft inn i gjengen, med sitt pågangsmot og trygge væremåte!

Connie Nordengen

Kontorleder
Telefon: +47 464 81 716
connie@intersoft.no

Connie jobber som kontorleder i Intersoft. Etter å ha drevet skobutikk og jobbet innenfor tekstil , både med salg, regnskap og markedsaktiviteter i mange år, var tiden inne for forandring, og hun sluttet seg til Intersoft i 2015.
Erfaringen med regnskap, markedsføring, HR og generell administrasjon har hun tatt med inn i sitt arbeid. Det å bli kjent med en annen bransje og ikke minst alle kunder gjennom eventer er veldig spennende. Hun trives godt med varierte oppgaver og jobber for et godt arbeidsmiljø for alle.