Vinner nye oppdrag med Microsoft Project

Knut Andreas Strøm-GundersenNyheter

«Samarbeidet med Intersoft er et vinn-vinn forhold. Vi bruker prosjekt-løsningene til å planlegge samt levere prosjektene. Vi har rapporter som gir meget gode oversikter per prosjekt. Vi har et godt grunnlag i kontaktene med god planlegging i MS Project» sier Leif Iversen i Bravida.

 Bravida er den ledende leverandøren av prosjekt og service innenfor elektro, rør og ventilasjon. Bravida har til enhver tid flere ti-talls prosjekter i Oslo regionen. Dette er fra små to-dagers installasjoner til store byggeprosjekter som går over flere år som f.eks. utvidelse på Gardermoen og Nytt sykehus i Østfold. Til å planlegge og styre disse prosjektene brukes Microsoft Project.

Bravida bruker MS Project på klient, og har en egen prosjektmodell med egne planmaler. Bravida har også fått utviklet en rapportpakke som nå er i ferd med å tas i bruk. Intersoft har bistått Bravida i alt arbeidet med kompetanse og løpende support. Løsningen vil bli tilgjengeliggjort slik at alle prosjektledere i Bravida får tilgang.

«En enhetlig løsning, med felles planmaler og rapporter bidrar til å effektivisere prosjektledernes hverdag. Samtidig gjør dette at kvaliteten øker ettersom presisjonsnivået på prosjektgjennomføringen blir bedre. Det er slik vi har vunnet frem som en direkte konsekvens av løsningen» sier Leif.

Vil du lese mer om hva Intersoft kan levere? Ikke nøl med å ta kontakt.

About the Author