Vi er gode på risikohåndtering i prosjekter


Risikohåndtering må ivaretas i alle prosjekter. Det er ønskelig at dette gjøres sammen med øvrig prosjektledelse og håndteres i IMS PPM-løsningen. Et visuelt appellerende grensesnitt gjør at brukeren raskt får oversikt over profilen på prosjektet samtidig som det er enkelt å legge inn, og oppdatere, data.

Vi hjelper deg med..


.. å komme igang med IMS PPM-løsningen fra Intersoft. Den inneholder funksjonalitet som møter behovene for portefølje- og prosjektstyring som PMO og ledelsen har. Den er modulbasert og vil tilpasses den enkelte virksomhets krav og ønsker.

Høres dette interessant ut? Kontakt oss her

Intersoft kjennetegnes på spesialkompetanse på å se prosjektporteføljen i en bedriftssammenheng, kombinert med ekspertise på Microsoft's systemløsninger.

Intersoft kan levere tjenester av alle slag innen prosjektstyring og porteføljestyring, men vi har et hovedfokus på å implementere prosjekt- og porteføljeløsninger hos våre kunder.

Vårt mål er å bistå med gode prosesser og overføre vår kompetanse til kunden, slik at de kan ta dette videre internt. Vi går så langt som å si at vi er de beste, og eneste i Norge, med så mange som 30 års erfaring og kompetanse.Knut Andreas Strøm-Gundersen, CEO / Daglig leder

Et utvalg fornøyde kunder

Intersoft har levert Project for the web til Jotun
Intersoft har levert Project for the web og MS Project til Skanska
Intersoft har levert Project for the web og MS Project til Hydro
Kongsberg – En fornøyd kunde etter leveranse av Project for the web og MS Project
DNV – En fornøyd kunde etter leveranse av MS Project og Project for the web

Ønsker du å komme i gang med risikohåndtering?


Ring oss på 22 22 63 00 eller fyll ut skjemaet – og du vil høre fra oss innen kort tid.

Send oss noen linjer her

Forespørsler fra landingssider
Sending