Vi er gode på prosjekt­planlegging


God prosjektplanlegging er ofte det som særpreger et vellykket prosjekt. En god prosjektplan vil være med på å redusere risiko, øke sjansen for suksess og fungere som en veileder for prosjektleder, prosjektmedlemmer, interessenter og ledergruppen. De fleste virksomheter i dag praktiserer en form for oppgavestyring i varierende grad og bruker for eksempel Microsoft Planner som et verktøy for å planlegge, gjennomføre og avslutte prosjektrelaterte oppgaver. Dette er et godt utgangspunkt for suksess, men når “enkel” oppgavestyringen ikke lenger strekker til er det på tide å se på mulighetene som finnes innen prosjektplanlegging.

Vi hjelper deg med..


.. å sette opp IMS PPM som en prosjekt- og porteføljestyringsløsning som baserer seg på funksjonalitetene til P4tW og Microsoft Teams som samhandlingsplattform. Ved å bruke IMS PPM som porteføljestyringsverktøy får man også fordelene med Teams som samhandlingsplattform som er med på å drive suksesskriterier fremover.

Intersoft kjennetegnes på spesialkompetanse på å se prosjektporteføljen i en bedriftssammenheng, kombinert med ekspertise på Microsoft's systemløsninger.

Intersoft kan levere tjenester av alle slag innen prosjektstyring og porteføljestyring, men vi har et hovedfokus på å implementere prosjekt- og porteføljeløsninger hos våre kunder.

Vårt mål er å bistå med gode prosesser og overføre vår kompetanse til kunden, slik at de kan ta dette videre internt. Vi går så langt som å si at vi er de beste, og eneste i Norge, med så mange som 30 års erfaring og kompetanse.Knut Andreas Strøm-Gundersen, CEO / Daglig leder

Et utdrag referanser relatert til prosjektplanlegging

  Et utvalg fornøyde kunder

  Intersoft har levert Project for the web til Jotun
  Intersoft har levert Project for the web og MS Project til Skanska
  Intersoft har levert Project for the web og MS Project til Hydro
  Kongsberg – En fornøyd kunde etter leveranse av Project for the web og MS Project
  DNV – En fornøyd kunde etter leveranse av MS Project og Project for the web

  Ønsker du å komme i gang med prosjektplanlegging?


  Ring oss på 22 22 63 00 eller fyll ut skjemaet – og du vil høre fra oss innen kort tid.

  Send oss noen linjer her

  Forespørsler fra landingssider
  Sending