Project Server 2016 tilgjengelig på lisensavtaler

Elisabeth Varpe WallemNyheterLeave a Comment

Project Server 2016

Project Server 2016 er nå tilgjengelig i Microsoft Volume Licensing Service Center.

Med Project Server 2016 har Microsoft hatt fokus på 5 områder:

En felles prosess for ressursstyring – Med Resource engagements har du fått muligheten til å legge inn en prosess for godkjenning av ressurser, slik at prosjektleder etterspør ressurser, som så må godkjennes av ressurseier. Ressurseier kan også bytte ut ressursen med en annen eller endre hvor mye kapasitet prosjektleder kan få fra ressursen de etterspør. Du kan lese mer om Resource Engagements i en tidligere bloggpost.

Kunnskap om ytelse og skalering overført fra Project Online – Project Server 2016 er bygd på den samme koden som er brukt for Project Online. De har tatt erfaringene rundt skalering og ytelse og implementert forbedringene i Project Server 2016.

Konsolidering av data – Project Server 2016 har ikke lenger en egen Project Server database. Alt er lagret i SharePoint content databasen.

Enklere installasjon – Det er ikke lenger nødvendig med en separat installasjon av Project Server 2016. Dette er nå en integrert del når du installerer SharePoint server.

Mer funksjonalitet i web-grensesnittet – Project Server 2016 har fått enda mer funksjonalitet i web-grensesnittet, i tillegg til Resource Engagements. Du kan bl.a vise flere tidslinjer på en gang.

Du kan lese mer om Project Server 2016 på Microsoft sin blogg, eller se den offisielle TechNet dokumentasjonen her.

 

 

 

About the Author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.