Nye Dashboard Apps for Project Online lanseres i dag

Elisabeth Varpe WallemNyheterLeave a Comment

Project Online Dashboard

Microsoft lanserer i dag nye apps i Apple og Office Store for Project Portfolio dashboard. Disse kommer ferdig konfigurert med visuelle rapporter for både toppledelse, porteføljeledelse, prosjektkontoret og prosjektlederen. Microsoft sin offisielle Office blogg la ut en artikkel om dette i natt. Artikkelen finner du her.

Hva er en Project Portfolio Dashboard-app?

Dashboard app’en er et sett med innebygde, ferdig designede dashboard som bygges sammen av rapporter med data fra Project Online. Dersom du vil lese mer om hva du kan gjøre i et slikt dashboard, finner du det her. Det er også mulig å tilpasse portefølje-dashboardet til egen organisasjon. Du kan velge mellom et sett rapporter å sette sammen til dashboards og du får også mulighet til å filtrere rapportene. En enkel beskrivelse av hvordan du tilpasser dashboard til egen organisasjon finner du her.

Project Portfolio Dashboard for iPad

iPad app’en gir tilgang til porteføljerapporter på din egen iPad, så snart du har knyttet app’en sammen med Project Online. Og har du Office app’en i tillegg vil du kunne se de samme enhetlige rapportene på alle plattformer.

Project Online Dashboard for iPad

Dersom du vil lese mer om Project Portfolio Dashboard for iPad, finner du det her.

Vil du ha disse App’ene?

Du vil finne Microsoft app’en her og iPad app’en  her. Og får du problemer, kan du selvsagt kontakte oss.

About the Author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.