Solide partnere for en komplett pakkeløsning


I tillegg til det tette partnerskapet vi har med Microsoft, har vi utvidet med flere nye partnere. Dette er partnere som gjør at vi kan gi kundene våre en mest mulig komplett pakke, av høy kvalitet.
Fluentpro er tekniske spesialister på Project Server og Project Online.

Fluentpro

Fluentpro er tekniske spesialister på Project Server og Project Online. De fungerer som vår utvidede utviklingsavdeling og har i tillegg ferdige tilleggsmoduler til Project Server/Project Online.

Edison365 har utviklet en ende-til-ende plattform på toppen av Office365

Edison365

Edison365 har utviklet en ende-til-ende plattform på toppen av Office365 med prosesstøtte som passer veldig godt med Microsoft sine PPM-produkter. Edison365 Ideas, Business Case og Projects kan fungere stand-alone eller sammen med Microsoft Project Online eller øvrige Microsoft PPM-verkøty.

Intersoft har, i samarbeid med Crayon, statusen Cloud Solution Provider (CSP)

Crayon

Intersoft har, i samarbeid med Crayon, statusen Cloud Solution Provider (CSP). Dette betyr i praksis at dere kan kjøpe lisensene for Project Online direkte fra oss. Dermed får dere en totalleverandør på hele løsningen, i stedet for å måtte kommunisere med forskjellige leverandører for lisenser, konfigurasjon, opplæring og support.

CPS er et produkt som utfyller Project Online

CPS

En av de største nyhetene fra oss i år, er vårt samarbeid med CPS om PS+. Dette er et produkt som utfyller Project Online, og legger til funksjonalitet som våre kunder har spurt etter. Vi gleder oss over å kunne tilby dette produktet til både eksisterende og nye kunder, og produktet er tett integrert i flere av de nye løsningene fra oss.

Intersoft samarbeider med Glasspaper – en av de største kursleverandørene

Glasspaper

Intersoft har holdt bedriftsinterne kurs i MS Project og prosjektledelse siden 90-tallet. For å kunne tilby e-læring og et utvidet kurstilbud ellers, har vi nå innledet samarbeid med en av de største kursleverandørene. Vi kan nå tilby e-læringsløsninger basert på Xtramile. E-læring er en integrert del av de nye løsningene vi leverer.