Hvorfor oppgradere MS Project nå?

Elisabeth Varpe WallemNyheterLeave a Comment

Project Promo

Det finnes jo alltid grunner til å oppgradere software til en nyere versjon, men akkurat nå har Microsoft flere Office 365 kampanjer gående. Flere av disse kampanjene har rabatter som gjør at det lønner seg spesielt å gjøre oppgraderingen av MS Project nå. Alle oppgraderingskampanjene varer ut juni, men har dere muligheten, er det spesielt lønnsomt å oppgradere nå i mars (ja, jeg vet det ikke er mye igjen av måneden).

Det er viktig at dere diskuterer de konkrete rabatteringsmulighetene i forhold til egen softwaresammensetning med Microsoft eller lisensleverandør, men under har jeg laget en grov oversikt (ikke kvalitetssikret av Microsoft) over de viktigste relevante Office 365 kampanjer som inkluderer MS Project.

Pågående Office 365 kampanjer
  • En kampanje gir spesielt gode priser når dere oppgraderer fra MS Project Standard lisenser til Project for Office 365
  • En kampanje gir gode priser på å konvertere fra MS Project Professional til Project for Office 365, samtidig som dere beholder den eksisterende lisensavtalen og de fordeler dere har der
  • Begge kampanjene over kan utvides med Project Online lisenser, også de til en rabattert pris
  • I tillegg er det en kampanje på å oppgradere eksisterende Project Server CAL’s til Project Online lisenser
Det var prisargumentet, men

Det å gå over til en skyløsning har selvsagt mange flere positive elementer; slik som at software alltid er oppdatert, du har tilgang til software på flere devices, informasjon lagres i skyen, det er lite IT-administrasjon, du har tilgang til all ny funksjonalitet, du binder deg ikke opp over lang tid osv.

Og til slutt

Husk, det er flott at det er billig, men det viktigste er fortsatt at du har behov for produktet, og at du kommer enkelt i gang!

Vi kan hjelpe deg med alt fra initiell behovsanalyse, til oppstart, implementering og daglig bruk

About the Author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.