Intersoft Management Systems as

  • Besøks- og postadresse

    Strandveien 33, 1366 Lysaker

  • Telefon

    +47 22 22 63 00

Telefon: +47 930 555 02
knutsg@intersoft.no

Knut Andreas
Strøm-Gundersen

CEO / Daglig leder

Knut Andreas er ett av de senere tilskuddene til Intersoft. Han er utdannet i UK (og er ganske anglofil), men har tilbragt hele sin karriere i Norge. Han startet karrieren som en av de første ansatte selgerne i Tele2 Norge, og har jobbet i flere IT-selskaper av forskjellig karakter. Han har hele tiden jobbet innenfor områdene salg eller prosjektledelse. Han er PMI sertifisert. Knut Andreas er nysgjerrig på hva som er forretningsdrivere og trives best når han kan jobbe med mennesker og kunder.

Telefon: +47 905 96 838
sjur@intersoft.no

Sjur
Stumo

PPM Solution Specialist & CFO

Sjur er Intersoft! Han dannet Intersoft i 1987, og er fortsatt like engasjert!
Han innehar lang erfaring og en enorm kompetanse på prosjekt -og porteføljestyring, da især Microsoft Project. Sjur er involvert i mange av prosjektene og har et godt forhold til alle kunder, både gamle og nye. Han har full oversikt over det meste som skjer og er en støtte for alle. Med sin rolige og optimistiske væremåte er han en bauta i Intersoft!

Telefon: +47 464 81 716
connie@intersoft.no

Connie
Nordengen

Kontorleder

Connie jobber som kontorleder i Intersoft. Etter å ha drevet skobutikk og jobbet innenfor tekstil i alle år, havnet Connie hos oss.
Erfaringen med regnskap, markedsføring, HR og generell administrasjon har hun tatt med inn i sitt arbeid. Det å bli kjent med en annen bransje og ikke minst alle kunder gjennom eventer er veldig spennende. Hun trives godt med varierte oppgaver og jobber for et godt arbeidsmiljø for alle.

Telefon: +47 458 52 430
Tomas.Torp@intersoft.no

Tomas Torp

Teknisk konsulent.

Tomas er har sin ekspertise og glødende interesse innenfor Power BI, og er Microsoft Certified Solution Expert i Data Management and Analytics. Tomas har i store deler av sin yrkesaktive karriere vært i bryggeribransjen. Vi er veldig glade for å ha fått han med på laget, og han viser seg som en pålitelig, nøyaktig og pliktoppfyllende medarbeider. Tomas er den sporty delen av Intersoft og legger press på oss andre ved å sykle til jobb!
Det ryktes at ski og løping også er fritidssysler!

Telefon: +47 413 993 89
ella@intersoft.no

Ella
Hashemi

Konsulent

Ella kommer fra Iran, oppvokst i Sverige og har en bachelor innenfor IT- og media teknologi.
Hun har erfaring med både store og små kunder, både i privat og offentlig sektor.
Hos oss jobber hun som prosjektleder, med fokus på integrasjon, implementering og dokumentasjon og er Prince 2 sertifisert.
Ella er målbevisst, strukturert og opptatt av å gjøre en best mulig jobb for kundene, også med sin positive og sosiale væremåte.

Telefon: +47 953 00 983
leonie@intersoft.no

Leonie
Kootstra Jensen

Seniorkonsulent

Leonie kommer fra Nederland . Hun har jobbet som konsulent/prosjektleder hos oss siden 2011. Hun har en Master i International Relations fra Nederland, og bakgrunn fra produksjon og finans. Hun har spesialisert seg på prosjekt og porteføljestyring og er sertifisert i MSP og Project Server 2010 og 2013.
Leonie er god på å se ting fra forskjellige vinkler, og bruker kreativiteten for å gi kundene den best mulige løsningen. Kreativiteten gjenspeiles også i te-utvalget vi har på jobb!

Telefon: +47 920 14 186
martin@intersoft.no

Martin
Dizel

Konsulent

Martin er vår franske kollega og jobber som konsulent, med implementering og konfigurasjon. Han har bakgrunn innenfor økonomi og prosjektanalyser fra universitetet i le Havre og fra USA, og har spesialisert seg innen BI, rapportering og arbeidsflyt.
Martin er perfeksjonist, og gjør alltid en svært grundig jobb, i tillegg til at han har evnen til å se helhetlig. Vi setter alle pris på hans ekspertise, og spør du Martin om noe, får du alltid et grundig og godt svar!

Er du vår nye kollega?

Ta kontakt!

Telefon: +47 930 555 02
knutsg@intersoft.no