Intersoft Management Systems as

  • Besøks- og postadresse

    Strandveien 33, 1366 Lysaker

  • Telefon

    +47 22 22 63 00

Telefon: +47 464 81 716
connie@intersoft.no

Connie
Nordengen

Kontorleder

Connie jobber som kontorleder i Intersoft. Etter å ha drevet skobutikk og jobbet innenfor tekstil i alle år, havnet Connie hos oss.
Erfaringen med regnskap, markedsføring, HR og generell administrasjon har hun tatt med inn i sitt arbeid. Det å bli kjent med en annen bransje og ikke minst alle kunder gjennom eventer er veldig spennende. Hun trives godt med varierte oppgaver og jobber for et godt arbeidsmiljø for alle.

Telefon: +47 922 88 755
david@intersoft.no

David
Hans

EPM løsningsspesialist

Vår britiske kollega David har vært i Intersoft og Norge siden 2005. Han jobber som senior PPM løsningsspesialist og har jobbet med Microsofts verktøy i over 20 år. Sertifisert i Project Server, Sharepoint, Office 365, og Prince 2. Han er nøyaktig og tålmodig i sitt arbeid og har stort fokus på kundene og deres nytteverdi. David er selve IT-avdelingen i Intersoft, noe vi andre er særdeles glad for i tillegg til hans omtanke for kollegaers ve og vel.

Telefon: +47 413 993 89
ella@intersoft.no

Ella
Hashemi

Konsulent

Ella kommer fra Iran, oppvokst i Sverige og har en bachelor innenfor IT- og media teknologi.
Hun har erfaring med både store og små kunder, både i privat og offentlig sektor.
Hos oss jobber hun som prosjektleder, med fokus på integrasjon, implementering og dokumentasjon og er Prince 2 sertifisert.
Ella er målbevisst, strukturert og opptatt av å gjøre en best mulig jobb for kundene, også med sin positive og sosiale væremåte.

Telefon: +47 953 00 983
leonie@intersoft.no

Leonie
Kootstra Jensen

Seniorkonsulent

Leonie kommer fra Nederland . Hun har jobbet som konsulent/prosjektleder hos oss siden 2011. Hun har en Master i International Relations fra Nederland, og bakgrunn fra produksjon og finans. Hun har spesialisert seg på prosjekt og porteføljestyring og er sertifisert i MSP og Project Server 2010 og 2013.
Leonie er god på å se ting fra forskjellige vinkler, og bruker kreativiteten for å gi kundene den best mulige løsningen. Kreativiteten gjenspeiles også i te-utvalget vi har på jobb!

Telefon: +47 930 555 02
knutsg@intersoft.no

Knut Andreas
Strøm-Gundersen

CEO / Daglig leder

Knut Andreas er ett av de senere tilskuddene til Intersoft. Han er utdannet i UK (og er ganske anglofil), men har tilbragt hele sin karriere i Norge. Han startet karrieren som en av de første ansatte selgerne i Tele2 Norge, og har jobbet i flere IT-selskaper av forskjellig karakter. Han har hele tiden jobbet innenfor områdene salg eller prosjektledelse. Han er PMI sertifisert. Knut Andreas er nysgjerrig på hva som er forretningsdrivere og trives best når han kan jobbe med mennesker og kunder.

Telefon: +47 905 96 838
sjur@intersoft.no

Sjur
Stumo

PPM Solution Specialist & CFO

Sjur er Intersoft! Han dannet Intersoft i 1987, og er fortsatt like engasjert!
Han innehar lang erfaring og en enorm kompetanse på prosjekt -og porteføljestyring, da især Microsoft Project. Sjur er involvert i mange av prosjektene og har et godt forhold til alle kunder, både gamle og nye. Han har full oversikt over det meste som skjer og er en støtte for alle. Med sin rolige og optimistiske væremåte er han en bauta i Intersoft!

Telefon: +47 920 14 186
martin@intersoft.no

Martin
Dizel

Konsulent

Martin er vår franske kollega og jobber som konsulent, med implementering og konfigurasjon. Han har bakgrunn innenfor økonomi og prosjektanalyser fra universitetet i le Havre og fra USA, og har spesialisert seg innen BI, rapportering og arbeidsflyt.
Martin er perfeksjonist, og gjør alltid en svært grundig jobb, i tillegg til at han har evnen til å se helhetlig. Vi setter alle pris på hans ekspertise, og spør du Martin om noe, får du alltid et grundig og godt svar!

Telefon: +47 932 22 390
richard@intersoft.no

Richard
Lie

Løsningsarkitekt

Richard jobber som løsningsarkitekt og utvikler med spesialisering innenfor prosjektstyring.
Han har lang erfaring med rådgivning med både ledelse, økonomi og IT-drift, og kommuniserer godt med alle typer mennesker.
Richard er løsningsorientert og kreativ, og gir seg ikke før alt er på plass, uansett utfordring.
Utfordringen hans er å klare å si nei!

Er du vår nye kollega?

Ta kontakt!

Telefon: +47 930 555 02
knutsg@intersoft.no