Vil du bli vår kollega?

Oppdragsmengden vokser raskt og vi søker i disse dager etter deg som har lyst til å jobbe med prosjekt- og porteføljestyring, som vil jobbe tett med kundene, som er nysgjerrig på Microsoft Power platform og som er kjent med Microsoft 365.

Intersoft er et konsulentselskap som rådgir virksomheter på hvordan man kan få mest mulig ut av prosjekt- og porteføljestyringsarbeidet for å skape det forventede resultatet. Kundene skal føle seg trygge på at de får hjelp, ekspertise og trygghet når de kommer til oss.
Vi trenger å utvide teamet med flere dyktige medarbeidere.


Klikk her for å se annonsen og søk på stillingen!

Hva får du hos oss?

Fokus på det du er god på

Vi legger til rette for at du kan jobbe med det du er god på! Dine styrker skal gjenspeiles i arbeidet og komme både deg og oss tilgode!

Stor takhøyde

Mangfold er viktig og hos oss får du være den du er! Mange personligheter og ulikheter gjør oss sterkere og mer kreative! Entusiasme, Integritet og kreativitet er våre verdier!

God kultur

Vi er opptatt av å bygge kultur både i arbeidshverdagen, men også utenom arbeidstid: godt teamarbeid, god og tett kontakt med kundene og ikke minst ha det gøy på jobb!

Fag og ekspertise

Årevis med erfaring og ekspertise gir deg et arbeidsmiljø med masse kompetanse, og vi kan si med trygghet: vi er best på det vi gjør!

Kompetanseheving

Vi oppdaterer oss løpende på løsninger og sørger for de sertifiseringer og den kompetanseheving som er nødvendig og ønskelig for at du skal få mest mulig ut av ditt arbeid.

Påvirkningskraft

Det er kort vei fra forslag til avgjørelse hos oss. Vi har flat struktur som gjør at du er med på å påvirke hele veien. Dine meninger er viktig!
  Intersoft er som å jobbe for en start-up som samtidig har årevis av erfaring å bygge på. Jeg synes det er fantastisk å se hvor mye våre kunder tror på oss og vår kunnskap, og hvor mye vi tror på hverandre internt.
  Leonie K. Jensen, Partner

  I Intersoft lærer man noe nytt hver dag!
  Dette skjer på grunn av den store variasjonen vi har i kundeprosjekter og arbeidsoppgaver

  Marius Aasen, Konsulent
  Image
  Vi er stolte av å være Miljøfyrtårn!

  Våre verdier

  Vi brenner for faget og legger vår stolthet i å levere det beste for kunden. Sammen med nytenking og nysgjerighet jobber vi daglig  etter våre verdier:

  Entusiasme - Integritet - Kreativitet

  Kontakt oss

  Jobb hos oss
  Name
  Name
  Første
  Last