Hva skjer med ressursplaner når ressursavtaler er på plass?

Leandro PerezNyheterLeave a Comment

Project Online Resource plan

Når Resource Engagement er slått på, vil de tidligere publiserte ressursplanene migreres og omgjøres til ressursavtaler, og alle tidsfordelte data i disse vil bli overført uten å påvirke ytelsen til løsningen.

Før du aktiverer de nye funksjonene, anbefaler Microsoft at du publiserer eventuelle eksisterende ressursplaner, slik at Project Online kan opprette ressursavtaler som reflekterer de siste ressursplanene.

Etter at funksjonen blir aktivert, vil du ikke lenger kunne få tilgang til det gamle ressursplan-brukergrensesnittet da den siden vil bli fjernet, men du kan begynne å lage nye ressursavtaler for å erstatte ressursplaner.

 Hvordan vet jeg om mine ressursplaner har blitt overført til ressursavtaler?

Når Project Online administratoren har aktivert funksjonen, vil det være en inndeling i «Flere serverinnstillinger» som viser fremdriften i overføringen.

Project Online Resource Plan

Hva med de eksisterende egendefinerte rapportene som involverer ressursplaner?

De eksisterende rapportene vil ikke lenger gi noen informasjon, da de gamle ressursplanene vil bli slettet fra rapporttabellene i databasen. Det vil være mulig å lage nye rapporter ved å bruke ressursavtaledata. Microsoft har lagt til støtte gjennom OData for å lage nye rapporter med ressursavtaler.

Hva om vi bruker porteføljeanalysen? Noen organisasjoner bruker ressursplaner for å gjøre ressursestimater

Porteføljeanalysen vil nå inkludere ressursavtaledata i stedet for ressursplandata.

Du vil ha muligheten til å inkludere både foreslåtte og forpliktede ressursavtaler, eller bare de forpliktede når du gjør din analyse, på samme måte som med de gamle ressursplanene.

About the Author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.