Laster Arrangementer

Kommende Arrangementer

Arrangementer Search and Views Navigation

Arrangement Views Navigation

mai 2022

Dynug mai 2022

mai 24
Microsoft Norge, Dronning Eufemias gate 71
Oslo, 0171
+ Google-kart

Velkommen til Microsoft Norge og en dagskonferanse der vi får de siste nyhetene, kundenes egne erfaringer og dypdykk i de ulike applikasjonene. Etter arrangementet blir det en sosial samling med litt mat og drikke.

Les mer »

Digitaliseringskonferansen 2022

mai 31 - juni 1
Gardermoen

Det handler om mennesker Fra 2022 er Digitaliseringskonferansen tilbake som fysisk møtepunkt og treffsted for alle som er opptatt av digitalisering i offentlig sektor! Hovedtema på kommende konferanse er «Digitalisering – det handler om mennesker». På konferansen i 2022 skal vi for alvor sette brukeren i sentrum og høre mer om hvordan dette gir føringer for digitaliseringsarbeidet, ledelse, bruk og deling av data – og utvikling av sammenhengende tjenester på tvers. Det er vi i offentlig forvaltning som må jobbe…

Les mer »

juni 2022

Prosjektkonferansen 2022 – «Prosjekt 4.0»

juni 2
Oslo

Program kommer. I samarbeid med Tekna

Les mer »

Digitalisering av byggenæringen

juni 9
Oslo Kongressenter Folkets hus, Youngsgt. 11
Oslo,
+ Google-kart

Digitalisering av byggenæringen - 9. juni 2022 Bygg- og anleggsvirksomhet i Norge er en av våre absolutt største næringer. Likevel er digitaliseringen enda ikke kommet opp på det nivået man kunne forventet. Med en stadig endring i betingelser, standarder og digitale verktøy, står bransjen ovenfor en ny, digital revolusjon. Computerworld arrangerer for sjette gang konferansen Digitalisering av byggenæringen.

Les mer »

oktober 2022

NOKIOS 2022

oktober 25 - oktober 27

Program kommer..

Les mer »
+ Eksporter arrangementer