Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

Hendelse Views Navigation

juni 2019

Praktisk prosjektledelse 2019

juni 4
Høyres Hus, Stortingsgata 20
Oslo, Norway
+ Google Map

Årets konferanse setter fokus på det økende behovet for agile ledere som har innflytelse i sine organisasjoner og hvordan du får smidig til å fungere i ditt team. Vi får ta del i erfaringer med hvilke fallgruver man kan gå i ved bruk av smidige metoder og hvordan testautomatisering i kontinuerlige leveranser er med på å sikre kvaliteten i leveransene. Konferansen vil også gi gode og praktiske råd og erfaringer om hvordan få mer ut av prosjektets møter og møteplasser.

Les mer »

Digitalisering av byggenæringen

juni 6
Meet, Ullevål Stadion, Sognsveien 75
Oslo, Norway
+ Google Map

Computerworld inviterer til heldagskonferanse for Digitalisering av byggenæringen 6. juni Meet Ullevaal Bygg- og anleggsvirksomhet i Norge er en av våre absolutt største næringer. Likevel er digitaliseringen enda ikke kommet opp på det nivået man kunne forventet. Med en stadig endring i betingelser, standarder og digitale verktøy, står bransjen ovenfor en ny, digital revolusjon. Under konferansen Digitalisering av byggenæringen settes søkelyset på hvordan IT og teknologi kan bidra til at næringen kan nå sine mål, og samtidig ta en internasjonal…

Les mer »
+ Export Events

Kort om Intersoft

Intersoft Management Systems as er et konsulentselskap innen bedriftsrådgivning, med spesialkompetanse innen fagområdene prosjekt- og porteføljestyring.

Events

Intersoft arrangerer frokostseminarer med prosjekt- og porteføljefaglig innhold, kombinert med praktiske løsninger.
Les mer

Kontakt

Lysaker Torg 45, 1366 Lysaker
Telefon: +47 22 22 63 00
E-post: info@intersoft.no