Laster Arrangementer

Kommende Arrangementer

Arrangementer Search and Views Navigation

Arrangement Views Navigation

september 2021

Energyworld

september 16

In 2021 is Computerworld hosting Energyworld for the 10th year in a row. The conference will be held in Stavanger Forum on September 16th. Energyworld is the meeting place for anyone working with process, technology, IT-decisions. Anyone with a strategic interest in exchanging ideas about technology within the oil- and gas industry are welcome to attend.

Les mer »

Digitalisering av byggenæringen 2021

september 23

Digitalisering av byggenæringen 02. juni 2021 Bygg- og anleggsvirksomhet i Norge er en av våre absolutt største næringer. Likevel er digitaliseringen enda ikke kommet opp på det nivået man kunne forventet. Med en stadig endring i betingelser, standarder og digitale verktøy, står bransjen ovenfor en ny, digital revolusjon. Computerworld arrangerer for femte gang konferansen digitalisering av byggenæringen.

Les mer »

oktober 2021

Praktisk prosjektledelse 2021

oktober 19
Høyres Hus, Stortingsgata 20
Oslo,
+ Google-kart

Vi fortsetter å utdype temaet fra vårens minikonferanse. Skal virksomheten ta hensyn til en bærekraftig utvikling, vil den måtte gjennomføre en endringsprosess. Mer om dette i konferansen. Som innleder får vi høre Marie Storli, leder for Rethinking Economics Norge.

Les mer »

Prosjektstyring – rammer og gjennomføring

oktober 21 - oktober 22

Du lærer å skape resultater gjennom andre ved god ledelsesadferd, tradisjonell metodebruk og forståelse av rammebetingelser. Vet du hva som kreves for å gjennomføre god prosjektstyring? Det er viktig for deg som prosjektleder å forstå hvilke rammer som gjelder for gjennomføringen, hvilke krav, standarder og retningslinjer du må kjenne til. Du lærer hvordan du skal forholde deg til ulike interessenter og personer i prosjektet. Vil du lykkes som prosjektleder er du avhengig av å vite hvilke metoder som benyttes til…

Les mer »

Norges Energidager 2021

oktober 21 - oktober 22
Scandic Hotel Fornebu, Martin Linges vei 2
Fornebu, 1364
+ Google-kart

Endelig kan vi ønske deg velkommen til Norges Energidager 2021, som i år arrangeres på Scandic Hotel Fornebu, 21. og 22. oktober. Energibransjen står ovenfor store endringer når det norske samfunnet i årene fremover skal ytterligere elektrifiseres. I løpet av disse to dagene møtes sentrale aktører i energibransjen, det blir diskusjoner og foredrag om viktige veivalg for Norge fremover. Mer detaljert informasjon om program og påmelding kommer.

Les mer »

desember 2021

Nettkonferansen 2021

desember 1 - desember 2
Clarion Hotel The Edge Tromsø, + Google-kart

Nytt år, nye muligheter. Vi satser på at Nettkonferansen kan avholdes som normalt, og at vi kan møtes fysisk til inspirerende innlegg, gode diskusjoner, mingling i fellesarealer og et fantastisk julebord for hele nettbransjen! Vi ønsker velkommen til Tromsø 1.-2. desember, og har nå startet arbeidet med årets program. Vi inviterer deg til å sende inn gode forslag som kan bidra til at Nettkonferansen fortsatt vil ta for seg høyaktuelle temaer. Har du gode prosjekter, ideer eller piloter du ønsker…

Les mer »
+ Eksporter arrangementer

Strandveien 33, 1366 Lysaker  |  Telefon: +47 22 22 63 00  |  Kontakt oss

© Intersoft Management Systems as. Alle rettigheter reservert.