Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

Hendelse Views Navigation

februar 2020

Nytteeffekten i store porteføljer

februar 4 @ 08:00 - 10:30

Hvordan vet vi hva som virker? Mange virksomheter står i dag i startgropen mht å styre porteføljer mot ønskede nytte-effekter. Her er det mye å lære! Det settes av god tid til diskusjon. Hvordan måles effekt? Hvordan identifisere bidrag fra det enkelte tiltak når flere tiltak bidrar mot samme mål? Hva er viktig for å lykkes med å si noe samlet om nytte-effekten av porteføljen? Hva er de største utfordringene?

Les mer »

mars 2020

Intersofts prosjektkonferanse 2020

mars 12 @ 08:30 - 12:00
TBD
Free

Vil du høre hvordan Norges største bedrifter gjør nytte av sine prosjekt- og porteføljestyringsløsninger? Hold av datoen: 12. mars 2020 Invitasjon med påmelding og agenda kommer senere.

Les mer »

CIO Forum Frokostseminar: test

mars 19 @ 08:00 - 12:00
Oslo Kongressenter Folkets hus, Youngsgt. 11
Oslo,
+ Google Map

Test er en absolutt forutsetning for ethvert vellykket prosjekt. Gode løsninger krever god test-metodikk i forkant, og dette må bygges oppunder i selve prosjektet samt forretningssiden. Et godt testmiljø vil gjennomsyre bedriften, og kan gi gevinster også utenom spesifikke IT-prosjekter. Under CIO Forum Test vil gode løsninger presenteres, samt erfaringer fra komplekse test-caser i større organisasjoner. CIO Forum er et seminarkonsept fra Computerworld, og gjennomføres som halvdagsseminarer med servering av lett frokost. Programmet starter med en uavhengig keynote, og fortsetter med…

Les mer »

juni 2020

Praktisk prosjektledelse

juni 2
Høyres Hus, Stortingsgata 20
Oslo, Norway
+ Google Map

Den norske dataforening og Norsk Forening for Prosjektledelse ønsker velkommen til Praktisk Prosjektledelse 2020. På denne konferansen deler vi praktiske erfaringer fra de som er på vei inn i fremtiden.

Les mer »

Digitalisering av byggenæringen

juni 4
Meet, Ullevål Stadion, Sognsveien 75
Oslo, Norway
+ Google Map

Computerworld inviterer til heldagskonferansen Digitalisering av byggenæringen 4. juni Meet Ullevaal Bygg- og anleggsvirksomhet i Norge er en av våre absolutt største næringer. Likevel er digitaliseringen enda ikke kommet opp på det nivået man kunne forventet. Med en stadig endring i betingelser, standarder og digitale verktøy, står bransjen ovenfor en ny, digital revolusjon. Under konferansen Digitalisering av byggenæringen settes søkelyset på hvordan IT og teknologi kan bidra til at næringen kan nå sine mål, og samtidig ta en internasjonal posisjon…

Les mer »
+ Export Events

Kontakt

Strandveien 33, 1366 Lysaker
Telefon: +47 22 22 63 00
E-post: info@intersoft.no