Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

Hendelse Views Navigation

februar 2019

Software 2019

februar 13 - februar 14
Radisson BLU Scandinavian Oslo, Holbergsgt. 30
Oslo, Norway
+ Google Map

Konferansen som setter deg på rett spor Konferansen arrangeres av Den norske dataforening, Norges største og viktigste nettverk for IT-profesjonelle. Vi setter søkelyset på hvordan digitalisering stadig endrer, og vil påvirke samfunnet fremover. Jobber du med IT i offentlig eller privat sektor, er dette en konferanse du ikke kan gå glipp av!

Les mer »

mars 2019

Energyworld

mars 14
Stavanger Forum, Gunnar Warebergs gate 13
Stavanger, Norway
+ Google Map

For åttende år på rad vil Computerworld invitere til Norges viktigste konferanse for IT innen olje og gass. Dette er møteplassen for alle som jobber med digitalisering, prosesser, utvikling og teknologi innen olje- og gassindustrien. Agendaen vil som alltid fokusere på hvordan IT er med for å effektivisere, automatisere og forbedre hele prosessen innen opphenting, logistikk, sikkerhet og effektivisering. Nå, mer enn noen gang tidligere, ser vi et behov for å jobbe smartere på tvers av ulike energikilder, og Energyworld…

Les mer »

juni 2019

Praktisk prosjektledelse 2019

juni 4
Høyres Hus, Stortingsgata 20
Oslo, Norway
+ Google Map

Årets konferanse setter fokus på det økende behovet for agile ledere som har innflytelse i sine organisasjoner og hvordan du får smidig til å fungere i ditt team. Vi får ta del i erfaringer med hvilke fallgruver man kan gå i ved bruk av smidige metoder og hvordan testautomatisering i kontinuerlige leveranser er med på å sikre kvaliteten i leveransene. Konferansen vil også gi gode og praktiske råd og erfaringer om hvordan få mer ut av prosjektets møter og møteplasser.

Les mer »
+ Export Events

Kort om Intersoft

Intersoft Management Systems as er et konsulentselskap innen bedriftsrådgivning, med spesialkompetanse innen fagområdene prosjekt- og porteføljestyring.

Events

Intersoft arrangerer frokostseminarer med prosjekt- og porteføljefaglig innhold, kombinert med praktiske løsninger.
Les mer

Kontakt

Lysaker Torg 45, 1366 Lysaker
Telefon: +47 22 22 63 00
E-post: info@intersoft.no