Nyheter / blogg

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Prosjekt 2016

november 9, 2016

Intersoft og Microsoft er hovedsponsorer for årets konferanse.

Prosjekter i en ny økonomisk virkelighet
I skvisen mellom opp- og nedtur

Prosjektvirksomhetene i Norge står midt oppe i et paradoks: På den ene siden har nedgangen i oljepris fremtvunget store innsparinger og nedskjæringer i oljebransjen. På den andre siden står vi overfor store investeringsbehov på infrastruktur, boliger og næringsbygg, samtidig som oljebransjen fortsatt skal investere tungt i årene som kommer, til tross for innsparingene. I tillegg vil digitalisering og økt anvendelse av IKT berøre alle sektorer, noe som krever betydelig kompetanseutvikling.

Hvordan i alle dager skal man som prosjektvirksomhet navigere i denne “nye” virkeligheten? Hva er suksessoppskriftene, og hvordan skal man kunne gjøre nødvendige omstillinger og endringer? Er det virkelig en krise eller storm i et vannglass?

Dette er bakteppet for Årets prosjektkonferanse Prosjekt 2016, som går av stabelen 9.11. i Oslo. Konferansen handler om prosjektledelse – og det faktum at det gjennom byggingen av landet vårt går store ressurser til spille på grunn av utilstrekkelig prosjektledelse.

logo 2016

Se program her

Påmelding

Detaljer

Dato:
november 9, 2016
Arrangement Tags:
, , , , ,

Arrangør

Prosjekt Norge
Hjemmeside:
http://www.prosjektnorge.no/

Strandveien 33, 1366 Lysaker  |  Telefon: +47 22 22 63 00  |  Kontakt oss

© Intersoft Management Systems as. Alle rettigheter reservert.