Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Praktisk prosjektledelse

oktober 12 - oktober 13

Jobber du i smidige prosjekter eller er din virksomhet i gang med smidig omstilling? Da er dette konferansen for deg: enten du er prosjekteier, -leder eller -deltaker.


Kom og hør hvilke praktiske erfaringer andre har gjort allerede, hva de gjorde smart og kanskje ikke fullt så smart, eller delta på workshops og dra hjem med ny erfaring!

Det smidige tankesettet i gjennomføring av prosjekter har nådd organisasjonen selv, og utfordrer den klassiske hierarkiske måten man har organisert seg på.
Det settes krav til å være dynamisk og kunne foreta og gjennomføre beslutninger raskere. Vi må ha en annen tilnærming til risiko og usikkerhet samt skru ned krav til rapportering og kontroll.
Den smidige reisen må gjennomføres hvis vi fortsatt ønsker å være en del av konkurransen om å levere de beste og mest verdiskapende «produktene».
En av utfordringene vil være i hvilket tempo organisasjonene evner å tilpasse seg til de endringene som er nødvendige, hvordan de gjennomfører endringer av vaner, atferdsmønstre og virksomhetenes modeller.

Detaljer

Start:
oktober 12
Slutt:
oktober 13
Hjemmeside:
https://event.dnd.no/pp2020/

Arrangør

Dnd og NFP

Strandveien 33, 1366 Lysaker  |  Telefon: +47 22 22 63 00  |  Kontakt oss

© Intersoft Management Systems as. Alle rettigheter reservert.