Enkel import av dokumentmaler med Power Apps

Ida Christin EriksenNyheter

Vår Power App for import av dokumentmaler gjør det mulig for deg som prosjektleder å enkelt hente inn malene du trenger i løpet av et prosjekt, alt med bare et museklikk! Den kan integreres i vår løsning IMS PPM, og forenkler prosessen med oppstart av et prosjekt. Appen passer godt for bedrifter som har homogene prosjekter og prosesser, eller bedrifter som ønsker å standardisere dokumentene for å enklere kunne sammenligne erfaringer. Dette vil gi både økt effektivitet hos prosjektlederne og økt kvalitet på prosjektgjennomføringen, ved å gi muligheten til å benytte de korrekte malene til enhver tid.

Appen tar utgangspunkt i bedriftens SharePoint baserte mal-bibliotek, og for å hente ut de nødvendige malene til det spesifikke prosjektet, filtrerer appen på utvalgskriterier som for eksempel hvilken portefølje/program prosjektet tilhører, eller egendefinerte merkelapper. Deretter lastes de nødvendige malene over til prosjektteamets tilhørende dokumentside. Dette kan sluttbrukeren nå gjennom IMS PPM, Teams eller SharePoint.

Om man oppdaterer en mal i det sentrale biblioteket, kan man på nytt trykke på import-knappen. Ved hjelp av Power Automate, vil de nye versjonene bli lagt til i prosjektets dokument-bibliotek, samtidig som man slipper duplikater av de tidligere importerte malene.

Ikke nøl med å ta kontakt, så kan vi vise deg hvordan dette fungerer i praksis.

About the Author